Masivní pánev ANETT GRANDE z kvalitní nerezové oceli zajistí úsporné, ekonomické a efektivní vaření, restování i smažení. Lze na ní díky nepřilnavému vnitřnímu povrchu opékat steaky, masové směsi, karbanátky i bramboráky s minimem tuku, restovat i dusit zeleninu. Maso se na rozpálené pánvi rychle zatáhne, pak je
můžete vložit s pánví do trouby k dopečení.
Jemné pokrmy, krémové omáčky, bešamel, ale i ryby a vejce snadno připravíte, lehce je stáhnete z pánve na talíř.
Výhody celonerezového nádobí:
- vyrobeno
z vysoce kvalitní nerezové oceli třídy 304, vnitřní povrch má nepřilnavou úpravu
- nerezová rukojeť
zajistí bezpečnou manipulaci
- nádobí je kompatibilní se všemi druhy varných desek
včetně indukce
díky hliníkové slitině uložené ve dnu
- lze v něm zapékat i
v troubě
- sendvičové dno šetří energii
- naakumulovaná energie předává teplo rovnoměrně dále do nádoby, proto lze sporák vypnout s předstihem a nechat pokrm "dojít"
- snadné čištění - vnější povrch pánve je vysoce leštěný
- lze
umývat v myčce
Doporučujeme:
při ohřevu používat chňapky, dřevěné, nylonové nebo silikonové náčiní a především zvolit velikost plotýnky úměrnou průměru dna.